Nya jobb

Stiftelsen Bensow söker nu:

En Lägervärd/-kock

till vår lägerverksamhet på Stornäsholm i Barösund

Vi söker dej som är utbildad kock och som vill göra någonting annorlunda och roligt i sommar i en härlig skärgårdsmiljö. Du kommer att jobba självständigt som köks- och städansvarig för de läger som anordnas på holmen. Till ditt ansvarsområde hör planering, inköp och tillagning av allt från morgonmål till kvällsmat, inklusive specialdieter – ofta tillsammans med barn och unga som gärna får involveras i köksarbetet under din handledning.

Vi förväntar oss att du har ett positivt förhållningssätt och trivs med att jobba med barn. Du är en flexibel och initiativrik person som inte räds att jobba under eget ansvar. Ingen dag kommer att vara den andra lik. Till dina viktigaste uppgifter hör, förutom att laga god mat, att ge våra lägerdeltagare en trivsam, rolig och minnesvärd vistelse på Stornäsholm.

Du förväntas uppvisa utdrag ur straffregister. I arbetsvillkoren ingår trivsamt boende på holmen om du så önskar.

Anställningen är säsongarbete och gäller för tiden 1.6 – 12.8.2018. Arbetsvillkor och lönesättning enligt Privata socialservicebranschens kollektivavtal.

Lämna in din fritt formulerade ansökan senast 16.2.2018 till: Stiftelsen Bensow, Maj Estlander, Gräsavägen 1, 02700 Grankulla eller per e-mail till maj.estlander@bensow.fi. Maj svarar även gärna på frågor, tel: 040 755 8087.

Lämna in din ansökan, du har chansen att få en oförglömlig sommar!

 

En barnträdgårdslärare och

En resursbarnskötare

Är du kreativ, glad, har god samarbetsförmåga och ett vänligt bemötande? Brinner du för att jobba med barn, för deras trygghet, fostran, omsorg och trivsel? Då kanske du är den vi söker till vår arbetsgemenskap i daghemmet Lyan i Grankulla för fast anställning fr.o.m. 1.8.2018. Lyan består av två avdelningar med totalt 43 platser.

På Lyan vill vi lära barnen hur de kan lyckas och vi jobbar i enlighet med Grankulla stads vision för småbarnsfostran ”starka rötter, bärande vingar”. Barnets och familjens välmående är det centrala i verksamheten. Vi betonar en inlärningsmiljö sedd med barnaögon och beaktar mångfald samt erbjuder kvalitativa lärmiljöer. Vi värdesätter särskilt barnens delaktighet och planerar verksamheten utgående från de enskilda barnen och gruppernas specifika särdrag.

Lyan-barnen hälsar att de söker “någon som verkligen tycker om barn, kan leka och pyssla och inte är för sträng”.

Behörighetskrav enligt Lagen om behörighetsvillkor för yrkesutbildad personal inom socialvården (272/2005) 7 § (barnträdgårdslärare) och 8§ (närvårdare). Du förväntas även uppvisa utdrag ur straffregister.

Lönevillkor och lönesättning enligt Privata socialservicebranschens kollektivavtal.

Vi ser fram emot din fritt formulerade ansökan senast 28.2.2018. Du kan lämna in den på adressen Stiftelsen Bensow, Andréa Sjöström, Gräsavägen 3-5, 02700 Grankulla el per e-mail andrea.sjostrom@bensow.fi. Andréa svarar även gärna på frågor tel: 050 300 3531.

 

Other News